Desa maca cara nagara mawa tata

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Desa maca cara nagara mawa tata: Ngagambarkeun yen kaayaan jeung adat kabiasaan di desa jeung kota (nagara) teh beda-beda.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z