Dibéré sabuku ménta sajeungkal, dibéré sajeungkal ménta sadeupa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Dibéré sabuku ménta sajeungkal, dibéré sajeungkal ménta sadeupa: Lantaran dibéré wani saeutik, jadi beuki loba paméntana sarta nyalutak (jalma kurang ajar).


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z