Dogong-dogong tulak cau, geus gedé dituar batur

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Dogong-dogong tulak cau, geus gedé dituar batur: Ngalindeukan lanjang (mojang) pipamajikaneun, ari geus meujeuhna dikawin kop ku batur.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z