Endog sasayang, peupeus hiji peupeus kabéh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Endog sasayang, peupeus hiji peupeus kabéh: Mun di antara dulur-dulur aya saurang nu nyieun codéka, sok mamawa ka saréréa.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z