Goong saba ka ria

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Goong saba ka ria: Nonjolkeun manéh sangkan kapaké ku dunungan; datang sorangan ka anu keur kariaan sanajan hanteu di ondang, maksudna hayang dititah gawé sangkan seubeuh baranghakan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z