Hérang caina beunang laukna

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Hérang caina beunang laukna: Maksud bisa kahontal kalawan beres teu aya pihak anu dirugikeun atawa dinyenyeri; nu dipikahayang bisa laksana tur teu nganyenyeri batur.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z