Halodo satahun lantis ku hujan sapoé

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Halodo satahun lantis ku hujan sapoé: Kahadéan sakitu lilana leungit ku kagorengan sakali; kahadean anu sakitu gedéna tur lilana leungit pisan ku kagoréngan atawa kasalahan sapoé.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z