Hambur bacot murah congcot

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Hambur bacot murah congcot: Goréng sungutna jeung sok mindeng nyarékan deuih tapi béréhan sok daék barangbéré dahareun; goréng carék tapi béréhan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z