Haréwos bojong

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Haréwos bojong: Ngaharéwos tapi kadenge ku batur; harewos anu cukup tarikna, nepi kadéngé ku jelema anu deukeut kalawan tétéla pisan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z