Haripeut ku teuteureuyeun

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Haripeut ku teuteureuyeun: Gampang kapincut ku pangabita / mudah terpancing dengan iming-iming; gancang atoh dina meunangna rejeki, boh dahareun boh duit kalawan teu ngingetkeun balukarna ieu teh rejeki halal atawa haram.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z