Heureut deuleu pondok léngkah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Heureut deuleu pondok léngkah: Ngagambarkeun sundek kanyaho ku sabab henteu réa babandingan da kurung batok.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z