Hirup ulah manggih tungtung, paéh ulah manggih béja

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Hirup ulah manggih tungtung, paéh ulah manggih béja: Kudu bageur kudu hadé laku lampah supaya alus kacaritakeunana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z