Ieu aing uyah kidul

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu aing uyah kidul: Boga rasa pangleuwihna ti pada batur, boh ngeunaan rupa, pangarti, pangaboga, pangkat atawa kakawasaan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z