Jauh ka bedug anggang ka dayeuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jauh ka bedug anggang ka dayeuh: Dusun, teu nyaho di tata-titi, tidak tanduk, suba sita, duduga jeung peryoga.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z