Kajeun pait tungtung amis, manan amis tungtung pait

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Kajeun pait tungtung amis, manan amis tungtung pait: Tibatan ahirna matak susah, leuwih hadé dicaritakeun ti heula naon anu matak pisusaheunana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z