Kajeun panas tonggong asal tiis beuteung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Kajeun panas tonggong asal tiis beuteung: Kajeun teuing capé gawé asal bisa dahar kalawan cukup.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z