Katempuhan buntut maung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katempuhan buntut maung: Batur anu salahna atawa anu boga dosana, tapi urang anu kudu nyanghareupan balukarna; katempuhan ku kasalahan batur.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z