Kawas cucurut kaibunan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kawas cucurut kaibunan: Ngeunaan ka jelema anu matak sareukseuk panon; goréng patut pisan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z