Kawas hayam keur endogan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kawas hayam keur endogan: Cilingcingcat baé, teu bisa cicing, (ciga hayam nu keur ndogan sok teu sabar atawa gelisah nungguan nu dipika arep)


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z