Kawas kacang ninggang kajang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Kawas kacang ninggang kajang: Ngomongna tarik tur gancang, biasana ngeunaan ka awéwé nu keur ngambek bari nyarékan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z