Kawas lauk asup kana bubu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Kawas lauk asup kana bubu: Gampang asupna kana pagawéan tapi pohara héséna hayang kaluar ninggalkeun éta pagawéan; gampang meunangna jeung asup kana hiji pagawéan, tapi hésé kaluarna jeung ngecagkeunana éta pagawéan (masalah).


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z