Kawas nu mulangkeun panyiraman

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Kawas nu mulangkeun panyiraman: Sok nu lain lain, jeung hésé ngayakeunana nu dipikayang ku jelema nu tereh ajal, kahayangna sabisabisa kudu dicumponan baé, sanajan matak ngarepotkeun ka ahlina/ kulawargana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z