Lain ku tulang munding kabeureuyan mah, ku cucuk peda

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Lain ku tulang munding kabeureuyan mah, ku cucuk peda: Arék cilaka mah ku kasalahan anu leutik ogé bisa, teu kudu ku kasalahan anu gedé baé.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z