Lain lantung tambuh laku, lain lentang tanpa béja, lain leumpang maladra

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Lain lantung tambuh laku, lain lentang tanpa béja, lain leumpang maladra: Indit ti imah kalawan ngandung maksud anu tangtu, lain lampah sakaparan-paran henteu puguh anu dijugjug.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z