Leuleus jeujeur liat tali

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Leuleus jeujeur liat tali: Pohara adilna, dina mutus hiji perkara tara beurat sabeulah, jeung loba pertimbanganana; gedé tinimbangan


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z