Manuk hiber ku jangjangna, jalma hirup ku akalna

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Manuk hiber ku jangjangna, jalma hirup ku akalna: unggal mahluk ku Gusti Alloh geus dipaparin rupa-rupa parabot pikeun nyiar kahirupanana atawa rejeki.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z