Meuli teri meunang japuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Meuli teri meunang japuh: kalawan teu disangka sangka meunang milik, darajat atawa kauntungan anu leuwih gede.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z