Mun teu ngoprék, moal nyapék

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Mun teu ngoprék, moal nyapék: Lamun teu digawé nyiar kipayah tangtu pisusaheun pikeun hirup.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z