Muncang labuh ka puhu, kebo mulih pakandangan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Muncang labuh ka puhu, kebo mulih pakandangan: Mulang ka lemburna sabada mang taun taun aya di pangumbaraan/ panyabaan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z