Nété semplék nincak semplak

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Nété semplék nincak semplak: Kieu salah kitu salah; Ninggang dina salah jeung rugi bae, turug turug kasusah nambahan deuih.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z