Neukteuk mani anggeus, rokrok pondokeun peunggas harupateun

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Neukteuk mani anggeus, rokrok pondokeun peunggas harupateun: Heuras hatena teu sabar dina nyanghareupan rupa rupa kasusahan jeung babari luluasan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z