Neundeun piheuleut nunda picela

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Neundeun piheuleut nunda picela: Neangan pilantaraneun supaya jadi goreng supaya temahna papisahan teu ngahiji deui.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z