Ngabudi ucing

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Boga Sikep Kurang Hade ,Dihareupeun Mah Alus Sabab Siuen Ku Panyangka Batur Ari Tukangeun Mah Da Keur Meleng Ngadodoho Tungkusan Paisan Batur Atawa Tutundaan Batur Hartina Api-api Hade Hareupeun Batur Padahal Tukangeun Mah Rek Maok Haq Batur


Boga Sikep Kurang Hade ,Dihareupeun Mah Alus Sabab Siuen Ku Panyangka Batur Ari Tukangeun Mah Da Keur Meleng Ngadodoho Tungkusan Paisan Batur Atawa Tutundaan Batur Hartina Api-api Hade Hareupeun Batur Padahal Tukangeun Mah Rek Maok Haq Batur | id=toc style="margin:0 auto;" |- background:#ccccff; !align=center| Paribasa Sunda |- |align=center| Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M |- | align=center| N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z |}

Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z