Ngagandong kéjo susah nyatu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ngagandong kéjo susah nyatu: loba ari titaheun mah boh anak boh bujang ngan hanjakal ku hese nitah, euweuh nu daekeun ari dititah teh.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z