Nimu luang tina burang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Nimu luang tina burang: Nambahan luang atawa pangarti wak­tu keur pinanggih jeung kacilakaan atawa hukuman.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z