Nyaeuran gunung ku taneuh, sagara ku uyah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Nyaeuran gunung ku taneuh, sagara ku uyah: nambahan kauntungan atawa kakayaan ka anu geus beunghar.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z