Nyair hurang meunang kancra

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyair hurang meunang kancra: Sugan téh rék meunang kauntungan, kamuliaan atawa bagéa anu leutik manahoréng meunang kauntungan atawa bagéa anu gedé.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z