Nyicikeun cai, murulukeun lebu turun cadu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Nyicikeun cai, murulukeun lebu turun cadu: Pantang ngalampahkeun hiji perkara anu dilarang ku luluhur.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z