Nyiruan mah teu resepeun nyeuseup nu pait

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Nyiruan mah teu resepeun nyeuseup nu pait: Lumrahna manusa teu resep reureujeungan jeung nu teu boga.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z