Nyium bari ngégél

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyium bari ngégél: Omongannana hadé ngan haté jeung maksudna goréng; salakina dipisobat ari pamjikanana dibogohan atawa sabalikna.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z