Nyuhunkeun bobot pangayon timbang taraju

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyuhunkeun bobot pangayon timbang taraju: Ménta pangampura jeung ménta timbangan da geus puguh rumasa ari salah jeung dosa mah.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z