Peureum kadeuleu beunta karasa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Peureum kadeuleu beunta karasa: Inget baé, teu bisa poho; biasana mah lain kana barang tapi ka jelema anu dipikancinta.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z