Piritan milu endogan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Piritan milu endogan: Maro-marokeun manéh; pipilueun kana hiji kalakuan ku lantaran kabawakeun ku batur, henteu kalawan kahayang sorangan, nepi ka goréng katénjona.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z