Pur kuntul kari tunggul, lar gagak kari tunggak, tunggak kacuwatan daging

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pur kuntul kari tunggul, lar gagak kari tunggak, tunggak kacuwatan daging: Dina cidrana anu diboréhan, boréh anu katempuhan, kudu mayaran hutang anu dipangnanggungkeun.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z