Rup ku padung rap ku lemah, katuruban ku taneuh beureum

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rup ku padung rap ku lemah, katuruban ku taneuh beureum: Maot; sasarina ngeunaan kanyeri anu satungtung hirup moal poho sanajan nepi ka maot.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z