Séngsérang padung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Séngsérang padung: Ngeunaan awéwé atawa lalaki anu boga keneh napsuna cara baheula keur ngora kénéh, sasarina aya di jelema nu geus kolot, nu téréh paéh.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z