Sangsara di geusan betah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sangsara di geusan betah: Teuing ku miskin, teu boga naon naon pisan kulantaran geus embung digawé nyiar kipayah, anéhna téh ari hirup mah hayang kénéh.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z