Sereg di panto logor di liang jarum

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sereg di panto logor di liang jarum: Nyingkahan hirup kumbuh jelema loba, sabab loba dosa, loba kasieun jeung kaéra, betahna dinu suni nu teu aya jelema


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z