Silih jenggut jeung nu gundul

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Silih jenggut jeung nu gundul: Ménta tulung ka papada anu sarua butuhna atawa sarua papada henteu boga.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z