Teu gugur teu anginna

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Teu gugur teu anginna: Saméméh kajadian naon naon, teu aya pisan béja, lantaran atawa cicirén.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z